Дома Тагови обична смрадлика

Таг: обична смрадлика

РУЈЕВИНА – СПАС ЗА БУБРЕЗИ: Најдобриот лек кој брзо ги решава...

Рујевината процвета кај нас. Се користи за бубрежни болести и инфекции, за камен... Изобилува со танини, па затоа се користи и во случај на...

Се спасил од дијализа со помош на чај кој го приготвувал...

Руј или Обична Смрадлика /Cotinus coggygria Scop./ е едно од најпознатите лековити растенија на Балканот. Сигурно не постои човек кој не се уверил во...

Чудотворно дрво – Спас за уринарни и бубрежни болести, бактериски инфекции,...

Освен што ова дрво е добро за лекување на бубрежни болести, инфекции и слично, Обичната смрадлика или попозната во регионот како Рујевина, помага и...

Лек кој ме спаси од сигурна смрт! Останав без еден бубрег...

Радослав од Трбовље пишува дека бил на смртна постела поради хронично пореметување на циркулацијата. “Имав огромни проблеми со слабата циркулација, со отоци на нозете, со...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"