Дома Тагови мевлем за болни зглобови

Таг: мевлем за болни зглобови

Лек од магнезиум и глуварче против грчеви во нозете, болки во...

Цветовите од глуварче се комбинираат со магнезиумовото масло со што се добива моќен мевлем кој помага за олеснување на грчевите во нозете, болки во...

Во Австрија секоја куќа го прави овој лек за болни зглобови...

Фото и рецепт: Нада Танковиќ Кога бев во Австрија го научив овој рецепт. Таму секоја куќа ја произведува оваа маст токму за скијачите, да можат...

Екстра мевлем за болни зглобови и проширени вени (внатрешни и надворешни)

Илина: мевлемот навистина е екстра и им го препорачувам на сите. Особено е добар бидејќи се’ во него е природно и може да се...