Дома Тагови лисната погача без квасец

Таг: лисната погача без квасец

НАЈМЕКАТА ПОГАЧА БЕЗ КВАСЕЦ: Брзо се прави, не се чека да...

Зар има нешто поубаво од тоа кога куќата ќе замириса на врела домашна погача, тазе испечена, мека, вкусна и топличка. А уште подобро е...

Вкусна и мека погача како памук, без квасец и без прашок...

Оваа погача не можам да ви опишам колку е вкусна, колку е мека и како се разлистува. малку потсетува на празен бурек. Рецептот се...