Дома Тагови лекување на аритмија

Таг: лекување на аритмија

Со 2 состојки ќе го излечите срцето, аритмијата и притисокот: лекот...

Аритмија или неправилна срцева работа е чест проблем со кој се соочуваат луѓето. Секој барем еднаш во својот живот почувствувал потскокнување на срцето, а...

Излечете ја аритмијата по природен пат со овие 5 рецепти, не...

Нашето срце е контролирано од многу импресивен систем. Нормалното отчукување на срцето е од 60 до 100 у дари во минута. Овие бројки може...