Дома Тагови лек за болки во зглобови

Таг: лек за болки во зглобови

Лек за ишијас, дископатија, шилци, артритис и ревматизам, помага при сите...

Дегенерацијата на еден или повеќе интервертебрални дискови на ’рбетот се нарекува дископатија, состојба која може да биде болна и да влијае врз квалитетот на...

Приказната на Сара ми помогна да си го најдам лекот за...

Болките во зглобови може да бидат многу непријатни и болни при обавувањето на домашните обврски. Кај некои луѓе, оваа болка се јавува после долг,...

За два дена ја убива болката во колено, коските и мускулите

Чили пиперката или лутата пиперка во комбинација со маслиново масло е многу моќен природен лек против болки во коски, зглобови и мускули кој се...

Баба ми со овој лек го лечеше болниот грб и зглобовите...

Ова е рецептот на баба ми која имаше проблем со зглобовите и повремено го правеше кога “ја вртеа” (така велеше таа, а тоа значеше...