Дома Тагови лек за болки во грбот

Таг: лек за болки во грбот

Природен лек за болки во долниот дел од грбот што се...

Доколку имате б олка во ‘рбетот, грбот, па дури и во нозете, која се појавува од премногу седење или од голем физички напор, ова...

Лек за подобрување на циркулацијата и непријатностите во грбот и вратот

Човековото срце е неверојатно издржлив о рган. Во просек на еден човечки живот се случуваат милијарди отчукувања. Но сепак како и другите делови на...

Лек за болки во кичма, после 6 дена нема да почувствувате...

Доколку имате б олка во 'рбетот, грбот, па дури и во нозете, која се појавува од премногу седење или од голем физички напор, ова...

МАСЛО И СОЛ: Ја влече бoлkaтa од грбот, после 7 дена...

Според некои статистички податоци 90% од луѓето некогаш се соочиле со б oлкa во грбот. Една третина од испитаниците на возраст од 15 до...

Рецептот го добив одамна кога бев неподвижна – ова е навистина...

Фото и рецепт: Драгана Мијаиловиќ – лек со див костен. Сега откако ги направивме зимниците, време е да си собереме диви костени и да си...