Дома Тагови лек со алое за рак

Таг: лек со алое за рак

Најевтиниот лек на светот: помага при астма, алергија, проблеми со цревата...

Постојат повеќе од 300 видови на алое, но само 4 од нив имаат лековити својства. Видот Аloe Barbadensis Miller е меѓу првите на овој...

Ова е важна причина зошто треба дома да си имате кактус...

Алое вера е многу корисна билка и затоа е препорачливо да си ја имаме дома. Ќе ви наведеме неколку причини зошто треба да ја...

Ми рекоа дека имам рак и ме отпишаа од живите, а...

Ова се две различни приказни, а сепак речиси идентични, за две храбри жени кои успеале да се изборат со тешката болест: баба Живка и...