Дома Тагови крвни групи

Таг: крвни групи

Врз основа на вашата крвна група, откријте кој чај е идеален...

Чајот е исклучително здрав напиток, но дали знаевте дека влијанието на таа течна напивка врз вас, исто така, зависи и од вашата кр-вна група?...

Нова мутирана крвна група наречена “златна” – Еве по што се...

Златната крвна група или Rh нулта крвна група не содржи Rh антигени (протеини) во црвените крвни клетки. Ова е најретката крвна група во светот,...

Крвни групи и љубовни комбинации: жена 0 и маж АБ се...

Во земјите од Истокот одамна прават психолошки профили на лицата според нивната крвната група. Јапонците го применуваат овој метод- анализа на крвните групи- кетсуекигата-...

Дали си одговарате со партнерот според крвната група

Во земјите од Истокот одамна прават психолошки профили на лицата според нивната крвната група. Јапонците го применуваат овој метод- анализа на крвните групи- кетсуекигата-...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"