Дома Тагови комарци

Таг: комарци

„КОМАРЦИТЕ НЕ МИ МОЖАТ НИШТО: Кога ќе испрскам 2,5 месеци не...

Мери ужива во прошетките на отворено, но, како што вели таа, делува како магнет за комарците кои и ги уништуваат најпријатните моменти. Овојпат Мери...

Испрскајте со овој домашен спреј и за 2 часа нема да...

Постојат разни средства против инсекти, но на нив секогаш постои предупредување дека треба да бидете внимателни доколку имате мали деца или миленици. За среќа,...

НИТУ ЕДЕН ИНСЕКТ НЕМА ДА СЕ ПРИБЛИЖИ ДО ВАШАТА КУЌА: Само...

Сосема природни, но спасоносни решенија! Со покачувањето на температурата и топлото време, почнуваме сè повеќе да престојуваме надвоп и да yживаме во природата. Но,...

Еве како да се заштитите од комарците: Направете домашен спреј од...

К аснувањата од инсекти предизвикуваат локална реакција на кожата, бидејќи во кожата инј-ектираат материи кои понекогаш може да бидат и о тровни. Главната карактеристика...

Испрскајте ги прозорците на автомобилот со оцет: Толку е добар овој...

Конечно дојде топлото време и сите убавини кои ги носи со себе. Температурите полека започнаа да растат а прозорците се постојано отворени обезбедувајќи секогаш...