Дома Тагови како да процвета орхидејата

Таг: како да процвета орхидејата

ОРХИДЕИТЕ САКААТ ШЕЌЕР, ЛУК И КАФЕ, А НЕКОГАШ И КОЦКА МРАЗ...

Г-ѓа Олга С. сподели интересен рецепт со кој таа го поттикнува цветањето на нејзините орхидеи. Според нејзините зборови, иако орхидејата во нејзината канцеларија не...

Зошто орхидејата не ми цвета? Еве како да влијаете врз нејзиното...

-За да уживате по честото цветање на оваа билка, ќе ви помогнат следните совети- Орхидејата е една од најубавите собни билки. По правило ја купуваме кога е...

Што треба да направите за да ви процвета орхидејата

Орхидејата е една од најубавите собни билки. По правило ја купуваме кога е во цвет. Со текот на времето, цветовите отпаѓаат и после долг...