Дома Тагови Јапонска диета

Таг: Јапонска диета

ЈАПОНСКА ДИЕТА ЗА ГОЛЕМИ СТОМАЦИ: „Има нешто тајно во овој јапонски...

Веројатно сте слушнале за оваа попyлаpна јапонска диета која брзо стана позната и кај нас, а ние веќе ги имаме и првите реакции на...

Јапонската диета трае од 7 до 12 дена, а го топи...

Оваа популарна диета во светот полека стигна и кај нас и веќе ги имаме и првите реакции на оние кои ја испробаа. нејзиното основно...

Јапонска диета: за 14 дена се топат 7 кг без гладување

Јапонците се познати по своите кулинарски вештини но и по тоа што тие ретко имаат проблем со својата телесна тежина. Своите оброци ги приготвуваат со...