Дома Тагови исхрана при камен во жолчка

Таг: исхрана при камен во жолчка

Од многу холестерол се создаваат жолчни камења, еве како да ги...

Bo Средниот век владеело мислење дека човековото здравје зависи од четири телесни течности, вклучувајќи го и жолчниот сок. Се сметало дека преголемото количество од...

Д-р Златко објаснува каква треба да биде исхраната за луѓе без...

Д-р Златко Бокун, хирург и инструктор по лапароскопска хирургија објаснува каков е животот без жолчно ќесе. Овој орган има облик на круша и се...

Народен лек за брзо смирување на болката при воспаление на жолчно...

Воспаление на жолчно кесе претставува едно од најчестите заболувања во хирургијата и речиси секогаш се јавува како последица од опструкција на вратот од жолчната...

Камења се формираат ако имате многу холестерол во жолчното ќесе –...

Bo средниот век владеело мислење дека човековото здравје зависи од четири телесни течности, вклучувајќи го и жолчниот сок. Се сметало дека преголемото количество од...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"