Дома Тагови ишијасен нерв

Таг: ишијасен нерв

Д-р Александра Кристин: тест кој открива дали имате проблем со ‘рбетот...

Д-р Александра Крстин, специјалист по физикална терапија открива тест кој помага да дознаете дали имате ишијас/проблем со ‘рбетот и како да го излечите. Доколку...

Тинктура од лук и нане – лекува ишијас, а се пие...

Ишијас е болест која главно ги погодува постарите лица. Самото име потекнува од ишијадичниот нерв кој го инервира горниот дел од ногата и кој...

Дали сте позитивни или негативни на Лазаревиќ тестот? Зачестена дијагноза меѓу...

Дали сте позитивни или негативни на Лазаревиќ тестот: доколку во текот на сите три делови од тестот се појави болка долж нервот ишијадикус –...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"