Дома Тагови гојазност

Таг: гојазност

Зошто килограмите за некој „се лепат“ а друг е слаб иако...

Зошто некои луѓе јадат малку, а се дебелеат, а други пак јадат многу и остануваат cлаби, ова е едно од најчестите прашања кои си...

Д-р Несторовиќ: Зошто е подобро да имате вишок масти, отколку да...

Дебелината се дефинира како акумулација на вишок маснотии во организмот, што го нарушува здравјето. Во една статија од 2018 година, авторите од анализата на...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"