Дома Тагови Доктор Сергеј Бубновски

Таг: Доктор Сергеј Бубновски

Познат доктор по кинезитерапија откри метод од 15 секунди со кој...

Со доаѓањето на студените денови, нагло опаѓа одбранбениот механизам на организамот. Ако на тоа ги додадеме секојдневниот стрес во којшто живееме, загадениот воздух и...

Болката во грбот и зглобовите е поради блокада на крвта: Познат...

Признат експерт вели дека најчести пациенти му се луѓе кои работат во канцеларии, односно оние со седентарен начин на живеење. Доктор Сергеј Бубновски е руски...