Дома Тагови брзо киселење на зелка

Таг: брзо киселење на зелка

БРЗО КИСЕЛЕЊЕ НА ЗЕЛКА СО ПАРЧЕ ЛЕБ: За 2 недели имате...

Ова е интересен начин за брзо кисење на зелка за сарма. За една седмица веќе е ферментира и може да се користи за салата,...

ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ ОБОЖАВААТ КИСЕЛА ЗЕЛКА, А НЕМААТ ПОДРУМ: Јас...

ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ ОБОЖАВААТ КИСЕЛА ЗЕЛКА, А НЕМААТ ПОДРУМ: Јас имам решение, подготовка и начин на чување. Интересен начин на складирање кисела зелка...

КИСЕЛЕЊЕ НА ЗЕЛКА ВО КЕСА – БЕЗ НЕПРИЈАТНИ МИРИСИ ВО СТАНОТ:...

Со овој метод на киселење, за помалку од еден месец зелката е стасана и можете да ја користите. За сите заинтересирани кои сакаат да...