Дома Тагови бел комисброт

Таг: бел комисброт

КРАЛ НА ЧАЈНИТЕ КОЛАЧИ: Комисброт – мек, миризлив, со суво овошје

Рецептот е постар од мене самата, од мајка ми… го памтам уште од детството. Ова е вистинкиот мирис и вкус од детството! I РЕЦЕПТ. Потребни...

БЕЛ КОМИСБРОТ – Крал меѓу чајните колачи, создаден за со кафе

Рецептот е постар од мене самата, од мајка ми... го памтам уште од детството. Ова е вистинкиот мирис и вкус од детството! Потребни состојки: 6 белки 200...