Дома Тагови багремов мед

Таг: багремов мед

Сируп од багремов цвет за намалување на холестеролот, болки во грло,...

Багрем (Robinia pseudoacacia) е уште познат како акација. Стеблото на багремот е многу отпорно на разните надворешни влијанија. Младото стебло е лесно кршливо, а...

Багремов сируп кој ги обновува белите дробови и прочистува од насобраната...

Багрем (Robinia pseudoacacia) е уште познат како акација. Потекнува од југоисточниот дел на Америка, но брзо се проширил низ целиот свет. Во Европа „пристигнал“...

Како да препознаете квалитетен мед: едноставен метод на познатиот професор

Како може да проверите дали медот е квалитетен или не, доколку не сте го купиле од проверен производител? Раководителот на Одделот за биологија откри...

После 7 дена се повлече бронхопневмонијата со овој лек, а белите...

I РЕЦЕПТ Бронхопневмонијата се повлече за 7 дена- после овој лек, белите дробови ви се кристално чисти, испробано. Откако за првпат го објавивме овој...

Ова се најлековитите видови мед и сите имаат различно дејство –...

Постојат многу видови мед, а секој од нив е лековит. Секој мед е биокатализатор и добар е за цревата и воопшто за дигестијата. Вистинскиот,...

Древен рецепт: домашен сируп против кашлица од црна рдоква (ШАЛГАН) со...

Со овој прастар рецепт повеќепати им помогнав на своите деца, на моите внуци и на други дечиња. Случајно налетав на овој рецепт во разговор,...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"