Дома Тагови аритмија

Таг: аритмија

ШЕЌЕР И ВОДА: Најдобриот лек за срце и аритмија, за 5...

Повремено може да се случи срцето да прескокне едно до две отчукувања и брзо да се врати во нормала. Но, понекогаш овој процес може...

Излечете ја аритмијата по природен пат со овие 5 рецепти, не...

Нашето срце е контролирано од многу импресивен систем. Нормалното отчукување на срцето е од 60 до 100 у дари во минута. Овие бројки може...