Ќе им доаѓаат пари од сите страни – овие хороскопски знаци ќе се збогатат во октомври

БЛИЗНАЦИ

На 13 октомври планетите може да донесат вложување на поголема енергија да ги задржите односите хармонични, или пак едноставно нервозни ситуации поради други луѓе. Се препорачува внимателност во сите контакти, бидејќи несакајќи ќе ги провоцирате другите на кавга, и посебно во деновите околу 13 и 22 октомври.

Лесно до пари овој месец, или поинаку кажано – парите ќе ги заработите на пријатен начин, со работа која ќе ви претставува задоволство да ја завршите. Нагласени се и обврски по дома, посебно во првата половина од месецот.

1
2
Претходна статијаНапиток за слабеење: не си ги трошете парите за вештачки суплeменти, слабејте природно
Следна статијаСамо ставете го ова во еден дел од куќата за да ја отклучите среќата: ќе привлечете многу пари