Дома Тагови Златна мешавина

Таг: Златна мешавина

Измешајте мед и куркума – ќе го добиете најмоќниот антибиотик, на...

Оваа необчно компатибилна мешавина лекува повеќе од 160 здравствени проблеми. Во моментов куркумата е најраспространетиот зачин на светот. Луѓето главно го користат во кујната поради...

Најдобриот природен антибиотик кој веднаш го смирува воспалението – треба на...

Многумина што го испробале овој природен лек, рекле: “Па ова е неверојатно, делува веднаш, грлото веќе не ме боли, па ова треба во аптека...

Мед со куркума: Најмоќниот антибиотик на светот кој дури ни докторите...

Влијае врз 70о гени во нашето тело и лекува повеќе од 160 здравствени проблеми... Во моментов куркумата е најраспространетиот зачин на светот. Луѓето главно го...

Штом ме загребе грлото веднаш земам мед со куркума-нема подобар лек...

Ова ми е веќе испробано, неколку зими наназад го користам. Може да се користи во било кој дел од годината, штом ме заболи грлото...