Дома Тагови женски болести

Таг: женски болести

Докторка открива: Основната причина за болестите се ЕМОЦИИТЕ, овие органи најмногу...

Според кинеската медицина, основна причина за појава на болести се емоциите, а секој opган е поврзан со различна емоција која при нејзино појавување, најмногу...

ПРИРОДЕН ЛЕК И ПРЕВЕНТИВА ЗА МИОМИ: Комбинација од најдобрите 3 состојки

Жените отсекогаш се потпирале на природата како извор на здравје и лековити билки кои можат да помогнат при различни состојби кои се се почести...

ЛЕК ЗА СИТЕ ЖЕНСКИ БОЛЕСТИ: Затоа ја сметаат за женска билка

Посебна билка која ги лекува сите против женски болести. Ајдучката трева или како што народот уште ја нарекува - столисник, е природен лек за многу...

Запишете си ги рецептите со ајдучка трева: природни лекови за сите...

Свештеникот Кнајп во своите записи кажува: „Жените би биле поштедени од многу болести кога на време би почнале да ја користат  ајдучката трева!” Болките...

Оваа билка ги лекува сите женски болести – секоја жена ОВА...

Вркута е чудотворна билка, единствена по своите својства за што сведочат бројни жени. Цвета од мај до август во зависност од поднебјето, а се бере...