Дома Тагови зелени домати во масло

Таг: зелени домати во масло

Овие зелени домати се поубави од киселите краставички, се преливаат со...

Зелените домати обично се берат при крајот на сезоната, наесен, бидејќи немаат време да созреат, а сепак се одличен извор на хранливи материи. Може...

Зелени домати за зимница – за мене ова е најдобриот рецепт!

Бевме на гости кога жената на мажот му рече дека треба да оди на пазар да купи зелени домати. Јас не издржав и ја...