Дома Тагови Загадување

Таг: Загадување

Потресна фотографија: Мајката птица го храни своето пиле со отпушок од...

Благодарение на една жена е направена оваа фотографија, на која се гледа како мајката птица се обидува да го нахрани своето малечко со отпушок...

Алармантно: Децата ни се затруени како да работат во индустрија за...

Од ланското тестирање на Медицинскиот факултет во Скопје: На Медицинскиот факултет редовно се врши експеримент со кој студентите  научуваат да прават разлика помеѓу пушачи и...

Д-р Митов за загадувањето: Професор од Харвард може да го реши...

Д-р Александар Митов е магистер по јавно здравје и влијанија на животната средина врз здравјето. Дипломира медицина на Медицинскиот факултет во Скопје како првенец на...