Дома Тагови зачин кој топи сало

Таг: зачин кој топи сало

Салото исчезнува како со рака однесено: овој зачин може да стопи...

Сигурно сте слушнале за зачинот кумин кој е најголемиот терминатор и топач на салото. Но овој зачин тешко се наоѓа и не доволно познат...