Дома Тагови ВЦ шолја

Таг: ВЦ шолја

Ставила од оваа смеса во ВЦ шолјата и бањата и мирисала...

Чистењето на бањата е доста непријатна работа, бидејќи не само што бара трпение и физичка сила, туку понекогаш сте принудени да користите силни хемиски...

Ако се нафатил бигор на ВЦ шолјата, еве како најлесно ќе...

Обично кога подолго време отсуствуваме од дома, кога ќе се вратиме ја затекнуваме ВЦ шолјата во неред, со нафатен бигор и мувла. Ова често...