Дома Тагови воздух

Таг: воздух

Д-р Росоклија објави најнови сознанија за Корона, после кои ќе ви...

Професорот на универзитетот Колумбија во Њујорк, д-р Горазд Росоклија, објави најнови сознанија околу Корона вирусот, за тоа колкав е периодот на неговото преживување на...

За само 6 часа го чистат воздухот од мувла, спори и...

НАСА ги проучувала домашните растенија кои многумина ги имаат и открила дека некои подобро го филтрираат воздухот и ги отстрануваат испарливите органски соединенија. Тие...

Ставете 2 лимони во рерна и оставете ја подотворена вратата преку...

За убаво да ви мириса дома, најдобра свежина се постигнува кога ќе ги отворите прозорците ширум отворени. Но, во последно време кога ќе отвориме...

Оваа билка носи здравје и пари во вашиот дом

Оваа билка уште се нарекува „ѓаволски бршлен„ или „цвеќе на парите“, а се смета дека носи среќа. Epipremnum aureum е попозната по својата способност...

Ако многу ви смрди прдежот – тоа може да значи 2...

-Што значи тивок прдеж, зачесетен прдеж, прдеж кој многу смрди… Што значи ако прдежот смрди многу силно, а што значи ако не смрди воопшто? Дознајте...

Обрнете внимание ако го имате ова чувство навечер – може да...

Статистиките покажуваат дека повеќе од 5 милиони луѓе само во САД страдаат од умерена до тешка форма на синдорм на немирни нозе (RLS) Во просек,...