Дома Тагови вода од лук

Таг: вода од лук

МОЌЕН ЛЕК: Шеќерот се намалува по 1 седмица, евтин и лесно...

Лековитата вода од лук е моќен лек за јакнење на имунитетот, многу е евтин и лесно се подготвува. Луковата вода ги спречува бактериите, паpaзитите...

Вода-Борец против болести: Се пие седум дена и го препородува телото

За водата од лук велат дека “чу-да” прави за целиот организам. Луковата вода станува сè попоуларна меѓу луѓето поради своите позитивни својства за подобрување на...