Дома Тагови вежба за срцево болни

Таг: вежба за срцево болни

КАРДИОЛОГ: „Одземете ја вашата возраст од 220 и ќе ја знаете...

Едноставен начин да ја дознаете состојбата на вашето срце открива познатиот српски доктор проф. Петар Оташевиќ, формула која одамна е добра позната во здравството. Вежбањето...

Вежба за здравје, за срцево болни и оние кои имале инфаркт...

Д-р Иван Павловиќ Неумивакин е доктор на медицински науки, научник и публицист. Голем број години поминал работејќи и истражувајќи во областа од космичката медицина,...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"