Дома Тагови вежба за грб

Таг: вежба за грб

Легнете и раширете ги рацете, па направете ја ЧУДЕСНАТА ВЕЖБА НА...

Сашо е творец на неколку исклучително корисни вежби за различни проблеми од локомоторниот апарат, а за кои тврди дека ги осмислил со Божја промисла....

“Мртва бубачка” – вежба која е подобра од стомачните: лекува болки...

Сите кои сакаат потенка половина и да ги намалат масните наслаги од стомакот, обично ги прават познатите “стомачни” вежби : подигнување на горниот дел...