Дома Тагови вакцина за ковид

Таг: вакцина за ковид

Д-р Јанковиќ за тоа која вакцина е најдобра: Ова не е...

Јас не би ги бирал вакцините врз основа на тоа од која земја потекнува. За мене е меродавна научната методологија, ова сепак не е...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"