Дома Тагови уроци

Таг: уроци

Kако да препознаете дека сте урочени – Од дневникот на една...

“Уроците може да се “фатат” на човек, но и на имотот, на куќата, на градината, на стоката и на се’ што човекот користи. Луѓето не...

Како да препознаете дека некој има урокливи очи и што треба...

Постои верување дека завидливите и злобните луѓе може да глумат кога за нешто убаво зборуваат и го фалат, а всушност му го посакуваат сето...

Ако ги оставите садовите неизмиени, навечер доаѓаат духови и ги загадуваат

Во овој модерен свет кога сите се тркаат со времето, ретко кој стасува навечер, пред спиење да ги измие садовите кои се натрупале во...