Дома Тагови црвенило

Таг: црвенило

Билни капки за лекување на габични заболувања (кандидијаза)

Чаевите и билните капки направени од билки богати со етерични масла, го јакнат имунитетот и имаат силно противбактериско и противгабично дејство Candida albicans е една...

Кои се причините поради кои добивате “Бело прање” или некаква друга...

Вагинален јадеж, пецкање, непријатност при сексуален однос, бело прање, црвенило... Сите овие симптоми укажуваат на проблем и најверојатна бактериска инфекција во вашата вагина. Можеби најсилен...