Дома Тагови црвена детелина

Таг: црвена детелина

Ја газиме детелината наместо да ја набереме: прелијте ја со масло...

Дали се приближувате кон 40 или веќе сте навлегле во 5-тата деценија од животот? Сигурно веќе сте започнале да ги чувствувате сите промени во...

Црвената детелина е незаменлив лек за женски болести, остеопороза, псоријаза, кашлица,...

Црвената билка (Trifolium pretense) е билка чии лековити препарати можат значително да ги ублажат тегобите од менопаузата и тоа особено кај наглото губење на...

Чај, сируп и тинктура од црвена детелина за женски болести, чистење...

Лековитите својства на црвената детелина се одамна познати. Искористете ја оваа билка на најдобриот начин, пригответе чај, тинктура или сируп. Црвената детелина најмногу им помага...

Црвена детелина: незаменлив лек за женски болести, остеопороза, псоријаза, кашлица, детоксикација

Црвената билка (Trifolium pretense) е билка чии лековити препарати можат значително да ги ублажат тегобите од менопаузата и тоа особено кај наглото губење на...