Дома Тагови црно грозје за затнати вени

Таг: црно грозје за затнати вени

МАСТ И ЧАЈ ЗА 3ATHATИ ВЕНИ: 3a 30 дена го paзбивa...

Венските тромби обично се јавуваат во услови на слаб или наpyшен проток на к pв во венските патишта. Венската тромбоза е болест на васкуларниот...