Дома Тагови тонзили

Таг: тонзили

Многу луѓе сметаат дека крајниците се непотребни: Еве што може да...

Лекарите ќе ви советуваат, вам или на вашето дете, да ги оперирате крајниците кога имате 5-6 бактериски инфекции на грлото, односно гнојни ангини, кога...

Крем-лек против загноени крајници: со две мачкања како никогаш да не...

Колку пати сме имале проблем поради гнојна ангина кај нас, децата или некој друг член од семејството... Болеста се манифестира со болки во вратот, посебно...