Дома Тагови сурутка

Таг: сурутка

СУРУТКА: Најдобар природен лек за сите со прележана пневмонија – препорака...

На пациентите кои прележале пневмонија поради вирус им е потребен подолг период за да закрепнат, а тоа подразбира мирување, квалитетна исхрана и вежби за...

Замастен црн дроб: Сурутката е најдобриот лек кој постои во светот

Црниот дроб е еден од најголемите органи во телото кој има способност да се регенерира сам по себе. Болестите на црниот дроб се многу...

Д-р Радосављевиќ: Како да се опорават белите дробови после koвид и...

На пациентите кои прележале пневмонија поради kopoна вирус им е потребен подолг период за да закрепнат, а тоа подразбира мирување, квалитетна исхрана и вежби...

За 100 години живот ниеднаш не бил на лекар, а благодарение...

Следете го неговиот пример и ќе доживеете старост каква секој посакува: витални и здрави. Вил Браун доживеал длабока старост, а во текот на својот долг...

Дарко го победил ракот на бели дробови со сурутка и билковни...

Прочитајте ја приказната на Дарко Стојаковиќ од Белград за неговата борба и победата над ракот на белите дробови. Кога ќе го погледнете, неговото лице остава...

Предраг победил четири леукемии и два инфаркти – денес е здрав...

Денес Предграг е здрав и им помага на другите луѓе кои поминуваат низ истото што го поминал и тој самиот. -Лекарите имаат знаење за леукемијата,...

Сурутката е толку лековита што маж ми си ја исчисти жолчката...

Фото и рецепт: Емина Кесеровиќ Со таа сурутка се спаси маж ми. Си го исчисти жолчното ќесе кое му беше полно со талог (муљ), а...

Лек со росопас и сурутка против тумори и регенерација на дигестивните...

Овој рецепт го спречува ширењето на метастазите - Овој рецепт особено се препорачува за жителите кои живеат близу фабрики и во загадени градови како што...

Древен селски напиток – заборавен, а лекува сè!

Низ историјата нашите баби ја користеле сурутката како лек и дефинитивно не грешеле. Сурутката е нус-производ кој се добива при производство на сирење. Индустриското производство на...