Дома Тагови Стара нова година

Таг: Стара нова година

Утре е Ваcилица, Cтара нова година: направете го ова за да...

Празникот Василица претставува ден кој влегува во циклусот на божикните славења и се празнува на 14 јануари (I јануари според јулијанскиот календар). Bo периодот...

За многу години Стара нова година – Василица! Здравје, љубов, среќа,...

Фотографја и рецепт на Лидија Стојанова (пост од архива). Голема благодарност до нашата читателка Лидија Стојанова од Неготино што го сподели со нас овој...

Утре е Василица, Стара нова година – обичаи за да имате...

Празникот Василица претставува ден кој влегува во циклусот на божикните славења и се празнува на 14 јануари (I јануари според јулијанскиот календар). Bo периодот...