Дома Тагови стар народен лек за кашлица и грло и нервоза

Таг: стар народен лек за кашлица и грло и нервоза

Лекот на нашите баби против кашлица и исфрлање на секретот –...

Инфекциите на горните дишни патишта се едни од најчестите акутни инфективни заболувања. Во просек, кај возрасните се јавуваат од два до петпати годишно, а...

Стар народен македонски лек за смирување на кашлица и нервоза (рецепт)

Во денешно време кога патогените микроорганизми стануваат сè повеќе резистентни на познатите лекови, луѓето, па и самите лекари препорачуваат враќање на старите народни лекови. Еден...