Дома Тагови смеса за цисти

Таг: смеса за цисти

Смеса со чувар куќа и целер – лекува миоми, непријатни мириси...

Смеса со чувар куќа, ореви, мед, лук и лимон – лекува м иоми, непријатни мириси и лош секрет. Рецепт за смеса со чувар куќа...

Мед од чувар куќа – лек за цисти и миоми, го...

Миомите на матката се еден вид мали бенигни ту-мори кои се појавуваат почесто кај жените во 30 – 40 година од животот, но постојат...