Дома Тагови слатко од јагоди

Таг: слатко од јагоди

Речиси заборавен обичај да се послужат гостите со слатко и чаша...

За жал, оној прекрасен обичај е речиси заборавен: да се послужат гостите со слатко и чаша вода за да се освежат од патот. СЛАТКО ОД...