Дома Тагови скршено јајце

Таг: скршено јајце

НИ CЛУЧAJHO HE JA 3ЕМАЈТЕ КУТИЈАТА СО CKPШЕНО ЈАЈЦЕ: Не го...

Скршеното јајце во кутијата може да биде опаcнo, па од тие причини експертите предупредуваат дека мора да внимаваме кога купуваме јајца, особено летно време....