Дома Тагови сируп со кромид за висок притисок

Таг: сируп со кромид за висок притисок

Овој народен лек го пијам 10 дена, а следната година дена...

Кога се одлучив за овој народен лек, веќе бев под силни лекови кои ми ги препиша лекарот. Пиев цела рака апчиња, едни за наутро,...