Дома Тагови Сируп од коприва

Таг: Сируп од коприва

ЗЛАТЕН ЧАЈ: Вистински дар од Бога, го регулира шеќерот, спречува рак,...

„Златниот“ чај лекува алергиски проблеми, респираторни проблеми, анемија, инфекции, спречува рак. Затоа, к онсумирајте го што е можно повеќе, а еве како можете да...

Рецепт за сируп од коприва: Сок кој го обновува целото тело,...

Копривата веќе започна да никнува насекаде. Ќе ја сретнете на ливадите, околу куќите, покрај реките. Најдете чисто место, подалеку од сообраќајот и наберете ги врвовите...

Сируп од млада коприва за зголемување на отпорноста на организмот

Фото и рецепт: Вишња Вишња Овој лековит сируп од коприва првенствено се користи за лекување на бубрези, слабокрвност и општа слабост на организмот, меѓутоа можат...

Лековит сируп од коприва за лекување на бубрези, слабокрвност и општа...

Копривата спаѓа меѓу најздравите билки кои постојат и кои им се достапни на луѓето. Се користи за лекување на голем број заболувања, особено бубрежни...