Дома Тагови сируп од багрем

Таг: сируп од багрем

Сируп од багремов цвет за намалување на холестеролот, болки во грло,...

Багрем (Robinia pseudoacacia) е уште познат како акација. Стеблото на багремот е многу отпорно на разните надворешни влијанија. Младото стебло е лесно кршливо, а...

Багремов сируп кој ги обновува белите дробови и прочистува од насобраната...

Багрем (Robinia pseudoacacia) е уште познат како акација. Потекнува од југоисточниот дел на Америка, но брзо се проширил низ целиот свет. Во Европа „пристигнал“...

Рецепт за сируп од багремов цвет за настинки, болки во грло,...

Ви го претставуваме рецептот за приготвување на сируп од багремов цвет. Сирупот е многу добар за лекување на настинки, против болки во грло, главоболки...