Дома Тагови симптоми за срцев удар кај жени

Таг: симптоми за срцев удар кај жени

КАРДИОЛОГ: Доколку имате вакви проблеми со срцето, не помислувајте да одите...

Како треба да се однесуваат срцевите болни на одмор, што да избегнуваат и кога да не одат на одмор, објаснува д-р Дражен Шебетиќ, специјалист...

Д-Р ПЕТАР ОТАШЕВИЌ: На овој начин телото ве предупредува дека нешто...

Со бројни студии откриено е дека симптомите на срцев у дар се разликуваат кај мажите и жените. Жените можат да доживеат срцев у дар...

Овие симптоми за срцев удар се јавуваат само кај жени

Срцевиот напад е еден од основните причини за предвремена смрт во современиот свет. За жал, оваа болест може да се појави ненадејно. Сепак, некое...