Дома Тагови штангли од орев

Таг: штангли од орев

ШТАНГЛИ ОД ОРЕВ: Само 4 состојки, без брашно и миксер, а...

„Ова е старински колач, мајка ми често го приготвуваше. Се приготвува од само 4 состојки, без брашно и миксер, а многу, многу е вкусен....