Дома Тагови рецепт за Бела Лаѓа

Таг: рецепт за Бела Лаѓа

БЕЛА ЛАЃА: Најубавиот колач кој прв се разграбува на слава

„Зошто се нарекува „Бела лаѓа“, не знам, но под тоа име го препишав рецептот од тефтерот на домаќинката на чија слава бев и кај...

Ова е првиот колач кој веднаш се разграбува на славите –...

Ова се најубавите колачи што се приготвуваат заедно со другите славски колачи и сите бараат рецепт штом првпат ги пробаат. Фото и рецепт: Марија Потребни состојки...