Дома Тагови ракија со див костен

Таг: ракија со див костен

НАЈЛЕКОВИТАТА РАКИЈА ЗА БОЛКИ ВО КОЛЕНО, ГРБ, РАМО И МУСКУЛИ: Стар...

Бидејќи е есен и може да се најдат диви костени, направете ја оваа исклучително лековита ракија за мачкање на б олни места, особено зглобови....

Рецептот го добив одамна кога бев неподвижна – ова е навистина...

Фото и рецепт: Драгана Мијаиловиќ – лек со див костен. Сега откако ги направивме зимниците, време е да си собереме диви костени и да си...