Дома Тагови природен лек за шеќер со праз и газирана вода

Таг: природен лек за шеќер со праз и газирана вода

Мене овој природен лек ми помогна да го намалам шеќерот во...

Фото и рецепт на Бранка Јаков – лек за висок шеќер (видео презентацијата може да се погледне во групата НМД рецепти). Рецептот и своето искуство...